Een perfecte krullenroutine met de producten van Sebastian Professional Twisted

26-9-2024
myrte Bernaerts
Voor veel mensen met krullend haar kan het vinden van de juiste haarverzorgingsroutine een uitdaging zijn. Krullen vragen om specifieke zorg en hydratatie om hun natuurlijke vorm, glans en veerkracht te behouden. Gelukkig heeft Sebastian Professional met de Twisted-lijn producten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om krullen te definiëren en te verzorgen. In deze blog geef ik je een stap-voor-stap krullenroutine met de producten uit deze lijn voor prachtige, gezonde en veerkrachtige krullen!
Lees meer

NIEUW: Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum

23-9-2024
myrte Bernaerts
Wella Professionals komt met een nieuw product in de Ultimate Repair-lijn: een overnight leave-in serum dat dof, droog en beschadigd haar herstelt. Het serum heeft een lichte textuur, verzwaart het haar niet en zorgt ervoor dat het fris en zacht aanvoelt de volgende ochtend.
Lees meer

Herfst haar trends, inspiratie van John Beerens

17-9-2024
myrte Bernaerts
Met de herfst in aantocht, is het de perfecte tijd om je haarroutine een frisse update te geven. De trends van dit seizoen draaien om natuurlijke texturen, rijke kleuren en aestetic kapsels. Of je nu je eigen look wilt verfijnen of je klanten wilt inspireren, bij johnbeerens.com vind je alles wat je nodig hebt om de laatste trends te volgen. Ontdek hieronder de belangrijkste haartrends voor herfst en de bijpassende producten om je haar in topconditie te houden.
Lees meer

Nieuw! Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner

10-9-2024
myrte Bernaerts
Olaplex introduceert een nieuw product voor ultieme verzorging en hydratatie van je haar: Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner. Wij hebben dit product al voor je getest en zijn super enthousiast! Olaplex did it again! Een haarherstellend product met Bond Building Technology, en ook nog eens 100% vegan. 
Lees meer

Nieuwe productlijn voor beschadigd haar: Sebastian Professional No.Breaker

10-9-2024
myrte Bernaerts
Sebastian komt met een nieuwe productlijn speciaal voor beschadigd haar; Sebastian Professional No.Breaker. Sebastian Professional heeft deze lijn speciaal ontworpen om je haar intensief te verzorgen en voor te bereiden op het stylen.
Lees meer

Omvorming

10-9-2024
myrte Bernaerts
Wanneer men spreekt over omvorming, dan denkt men al snel aan de klassieke permanent krulletjes. Omvorming, ook wel permanent genaamd, heeft niks te maken met kleine krulletjes, in tegendeel zelfs. Tegenwoordig zijn er verschillende producten die ervoor kunnen zorgen dat men krullend haar steil kan maken, dat men steil haar krullend kan maken en dat zonder stijltang of krultang. Dit fenomeen noemt men dus omvorming. 
Lees meer

Beauty & gezondheid

9-9-2024
Claudia Davidis
Schoonheid is veel meer dan alleen maar crèmes en make-up: het loopt hand in hand met gezondheid. Innerlijke schoonheid klinkt misschien als cliché, maar zodra u van binnen goed voelt, gaat u ook van buiten stralen. Niemand kan op haar beste eruitzien na een slapeloze nacht of een stressvolle week op het werk. Wij bij JohnBeerens.com willen graag dat u prachtig eruitziet én dat u zich geweldig voelt, en daarom is er hier een brede assortiment van weldoende producten te vinden die uw algehele gezondheid bevorderen!
Lees meer

Witte tanden

9-9-2024
Claudia Davidis
Iedere vrouw wil wittere tanden krijgen, want zeg nou eerlijk: wie wil geen stralende witte lach hebben? Met witte tanden voelen vrouwen zich zelfverzekerder en mooier. Bij de online webshop JohnBeerens.com en de fysieke winkel kunt u verschillende producten kopen om uw tanden te witten.
Lees meer