Voel je fit en gezond met vitaminesupplementen

9-7-2024
Claudia Davidis
Vitaminesupplementen zijn een goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Zeker voor bijvoorbeeld mensen die minder gezond eten, mensen die tot de ‘risicogroepen’ behoren of vaak grieperig zijn. Maar het is zeker niet alleen voor deze personen. Vitamines zijn voor iedereen een zinvolle toevoeging voor een gezond leven. Bij JohnBeerens.com kunt u de beste vitaminepillen en vitamine capsules kopen.
Deel dit artikel:

Vitamine pillen

Er zijn veel verschillende soorten vitamine pillen. Vitamine tabletten zijn er in vitamine A, B C, D, E en K, waarvan de vitamine B nog te verdelen in B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11 en B12. Deze goede vitamines zijn onmisbaar voor een goed gezond leven. Deze vitamines krijgt u binnen via uw dagelijkse voeding of doormiddel van vitaminepillen.

Vitamines voor haar, huid en nagels

Naast de vitamine capsules van Rio Rosa heeft JohnBeerens.com ook nog vitamine tabletten voor de versterking van uw haar, huid en nagels, namelijk de Hairvitals Vitaminecapsules: vitamine voor haar, huid & nagels. Het haar wordt verstevigd en dikker, de huid wordt soepel en zacht en de nagels groeien beter en worden versterkt. Mannen kunnen te maken krijgen met dunner wordend haar of haarverlies, Hairvitals remt dit af en verstevigd het haar. 

Vitamine B12 tabletten

Vitamine B12 komt alleen voor in dierlijke producten, zoals vlees, vis, zuivel (zoals melk) en eieren. Voor vegetarische en veganistische mensen is het daarom erg belangrijk extra vitamine B12 tabletten te nemen, gezien zij vaak een tekort hebben aan vitamine B12.

Bent u op zoek naar de beste vitamine- en voedingssupplementen? Bij JohnBeerens.com kunt u online verschillende soorten vitaminen kopen. Heeft u nog vragen over het gebruik van vitamine- of voedingssupplementen? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten: +31 (0)13 530 20 10.