Nieuw! Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner

10-9-2024
myrte Bernaerts
Olaplex introduceert een nieuw product voor ultieme verzorging en hydratatie van je haar: Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner. Wij hebben dit product al voor je getest en zijn super enthousiast! Olaplex did it again! Een haarherstellend product met Bond Building Technology, en ook nog eens 100% vegan. 
Deel dit artikel:

Olaplex introduceert een nieuw product voor ultieme verzorging en hydratatie van je haar: Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner. Wij hebben dit product al voor je getest en zijn super enthousiast! Olaplex did it again! Een haarherstellend product met Bond Building Technology, en ook nog eens 100% vegan. 

Wat is de Olaplex No. 5 Leave-In Conditioner?
We kennen allemaal de Olaplex No. 5 Bond Maintance Conditioner. Deze conditioner gebruik je na de shampoo (Olaplex No.4 Bon Maintance Shampoo) en spoel je uit. Nu heeft Olaplex een leave-in conditioner gelanceerd die je niet hoeft uit te spoelen. Hierdoor krijgt het product meer tijd om diep in het haar door te dringen, voor nog intensievere verzorging. Hoe werkt dit precies? Dat leggen we graag uit!

De Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner is één enkele stap om je haar direct te hydrateren, verzachten, herstellen en beschermen. Het product sluit gespleten haarpunten en herstelt het haar van de wortels tot in de punten. Daarnaast beschermt de leave-in tegen toekomstige schade, wat de haarconditie verbetert en behoudt voor langdurig gezond haar. Deze leave-in conditioner is geschikt voor alle haartypes.

De Olaplex No. 5 Leave-In Conditioner in het kort

  • Hydrateert en verzacht het haar

  • Ontwart en maakt doorkammen gemakkelijker

  • Verzegelt gespleten haarpunten

  • Beschermt tegen hitte tot 230°C

  • 100% Vegan

  • Vermindert haarbreuk

  • Geschikt voor alle haartypes

  • Zichtbaar verschil na het eerste gebruik

  • Makkelijk in gebruik

  • Beschermt tegen uitdroging

Hoe gebruik je dit product?
1. Voorbereiden: Was je haar met de Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo en gebruik vervolgens de Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner. Spoel beide producten goed uit en maak je haar handdoekdroog.

2. Aanbrengen: Voor fijn haar: gebruik 1 pompje. Voor medium tot dik haar: gebruik 2 pompjes. Breng het product aan op de lengtes van je haar, met focus op de punten. Voeg indien nodig extra product toe, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

3. Stylen: Droog en style je haar zoals gewenst. Omdat de leave-in conditioner niet wordt uitgespoeld, kan je haar de voedende ingrediënten goed opnemen.

Tip! Voor extra verzorging tussen wasbeurten door kun je de leave-in ook aanbrengen op droge haarpunten. Zo sluit je gespleten haarpunten en verzorg je het haar extra.

Belangrijkste ingrediënten
Olaplex staat bekend om de hoogwaardige en goed werkende ingrediënten in hun producten. Daarom lichten we ook graag de ingrediënten uit van de Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner. 

  • OLAPLEX BOND BUILDING TECHNOLOGY™: Versterkt kwetsbare verbindingen bij elke stap van je haarverzorgingsroutine, voor het gezondste haar.

  • HYDRAMINO REPLENISHING BLEND: Een mix van aminozuren, squalaan, ximenia-olie, panthenol en glycerine die de natuurlijke vochtinbrengende lipiden in het haar aanvult. Deze formule zorgt voor gewichtloze conditionering, helpt bij het ontklitten en geeft glans, zonder ongewenste resten achter te laten of het haar te verzwaren voor het stylen.

  • FUTURE DAMAGE STYLING SHIELD: Een combinatie van een plantaardig polymeer en plantaardige suikers die samen een onzichtbare barrière vormen. Beschermt het haar tegen schade en helpt het te herstellen.

  • HIGH-ADHESION SEALING COMPLEX: Microbolletjes met gecontroleerde afgifte richten zich specifiek op gespleten haarpunten en hechten zich hieraan, waardoor schade in de cuticula wordt opgevuld en de punten worden gesloten. Bovendien zorgt natuurlijk afgeleid guar voor een blijvende herstellende werking.

Shop Olaplex No. 5 Leave-In Moisturize & Mend Leave-In Conditioner bij JohnBeerens.com
Na het lezen van deze blog weet je precies wat de Olaplex No. 5 Leave-In  toe kan voegen aan jouw Olaplex haarverzorgingsroutine. Dit product is vanaf nu te shoppen op JohnBeerens.com. Als je nog vragen hebt staan onze Beauty Care Agents voor je klaar via beautycare@johnbeerens.com.