Nieuwe productlijn voor beschadigd haar: Sebastian Professional No.Breaker

10-9-2024
myrte Bernaerts
Sebastian komt met een nieuwe productlijn speciaal voor beschadigd haar; Sebastian Professional No.Breaker. Sebastian Professional heeft deze lijn speciaal ontworpen om je haar intensief te verzorgen en voor te bereiden op het stylen.
Deel dit artikel:

Sebastian komt met een nieuwe productlijn speciaal voor beschadigd haar; Sebastian Professional No.Breaker. Sebastian Professional heeft deze lijn speciaal ontworpen om je haar intensief te verzorgen en voor te bereiden op het stylen. Het resultaat, tot wel 20x sterker haar bij gebruik van de volledige Sebastian Professional No.Breaker productlijn. 

Hieronder nemen we je mee in de No.Breaker lijn en hoe je de producten het beste kunt gebruiken in een haarroutine voor beschadigd haar. 

Stap 1: Bereid je haar voor op het wassen met een pre-shampoo
Voordat we het haar gaan wassen gaan we het voorbereiden op de verdere herstelbehandeling met de Sebastian Professional No.Breaker Rebalancing Bonding Pre-Shampoo. De Pre-Shampoo is vrij van sulfaten, versterkt het haar en brengt de pH-waarden weer in balans. Breng het product voor het wassen royaal aan op nat haar en verdeel het regelmatig door het in te masseren. Laat het een minuutje intrekken en spoel het goed uit. 

Stap 2: Reinig en voedt je haar met de shampoo
Nu het haar voorbereid is op een wasbeurt pakken we de Sebastian Professional No.Breaker Bonding Shampoo erbij. Deze bindende shampoo reinigt en voedt het haar, terwijl het intensief verzorgt en het haar schoon, zacht en veerkrachtig maakt. Breng de shampoo aan op nat haar en laat het goed schuimen door het in te masseren. Spoel de shampoo uit en herhaal het wassen indien nodig. 

Stap 3: Intensief voeden en herstellen
Na het wassen kunnen we de haren intensief voeden met de Sebastian Professional No.Breaker Bonding Melting Hair Mask. Dit bindende haarmasker herstelt zichtbare tekenen van schade en voedt intensief voor sterker, gladder en glanzender haar. Breng het masker aan in de haarlengtes en de punten. Laat dit 2 tot 5 minuten inwerken en spoel het grondig uit. 

Stap 4: Voorbereiden op styling
Het haar is nu gewassen en gevoed met de juiste producten. We kunnen naar de volgende stap, het haar stylen. Voordat we het gaan stylen gaan we het voorbereiden met de Sebastian Professional No.Breaker Bonding & Styling Leave-in. Deze crème bevat een hittebeschermer tot wel 230°C, hierdoor kun je veilig gebruik maken van hittetools zonder je haar te beschadigen. Daarbij zorgt de Leave-in ook voor pluisvrij haar tot 72 uur lang. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op handdoekdroog haar. Verdeel van de lengtes tot in de punten en style je haar zoals gewenst. 

Resultaat
Na gebruik van Sebastian Professional No.Breaker is beschadigd haar weer hersteld en intensief verzorgd terwijl het volume behouden blijft. 

- Tot 99% minder haarbreuk
- Gezonder, gladder en glanzender haar
- Verzorgt en voedt intensief
- Speciaal voor beschadigd haar
- Tot 20x sterker haar

    Wil jij gelijk aan de slag om je haar gezonder te maken? Bestel nu de Sebastian Professional No.Breaker productlijn bij JohnBeerens.com. Heb je nog vragen over de producten? Onze Beautycare Agents staan voor je klaar via beautycare@johnbeerens.com