NIEUW: Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum

23-9-2024
myrte Bernaerts
Wella Professionals komt met een nieuw product in de Ultimate Repair-lijn: een overnight leave-in serum dat dof, droog en beschadigd haar herstelt. Het serum heeft een lichte textuur, verzwaart het haar niet en zorgt ervoor dat het fris en zacht aanvoelt de volgende ochtend.
Deel dit artikel:

Wella Professionals komt met een nieuw product in de Ultimate Repair-lijn: een overnight leave-in serum dat dof, droog en beschadigd haar herstelt. Het serum heeft een lichte textuur, verzwaart het haar niet en zorgt ervoor dat het fris en zacht aanvoelt de volgende ochtend. Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum is de laatste stap in de Ultimate Repair haarverzorgingsroutine.

De voordelen van een overnight leave-in serum
Overnight verzorging van je haar heeft verschillende voordelen. Eén van de praktische voordelen is dat je niet hoeft te wachten totdat het product zijn werking heeft gedaan. Je brengt het serum aan op de haarlengtes voordat je gaat slapen. Het product bevat krachtige ingrediënten zoals Alpha Hydroxy Acid (AHA) en Omega-9. AHA helpt het haar van binnenuit te versterken door de structuur van beschadigd haar te herstellen, terwijl Omega-9 de buitenste laag voedt en verzacht. Samen zorgen ze ervoor dat je haar wordt beschermd en hersteld, van de wortels tot de punten.

Een lichtgewicht held voor alle haartypes
Een van de geweldige dingen aan dit serum is de lichte textuur. Het verzwaart je haar niet, maar zorgt ervoor dat het zacht, schoon en fris aanvoelt. Het is geschikt voor alle haartypes en kan dagelijks worden gebruikt. Dankzij de dermatologisch geteste, 100% vegan en dierproefvrije formule, kun je met een gerust hart genieten van deze ultieme nachtverzorging.

 

De belangrijkste kenmerken van Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum

- Intensieve verzorging terwijl je slaapt
- Voedt tot wel 8 uur lang
- Geformuleerd met AHA en Omage-9
- Versterkt je haar van binnen- en buitenuit
- Voor alle haartypes
- Dermatoogisch getest
- 100% vegan & dierproefvrij
- Beschermd tegen haarbreuk
- Helpt tegen gespleten haarpunten

                  Hoe te gebruiken?
                  Het gebruik van Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum is eenvoudig. Breng voordat je naar bed gaat, 1 tot 3 pompjes van het serum aan op droog of vochtig haar. Verdeel het product gelijkmatig over de lengtes en de punten. Het fijne is dat je het product niet hoeft uit te spoelen in de ochtend. Het serum doet zijn werk terwijl jij slaapt, zodat je zonder gedoe kunt genieten van sterk, gezond uitziend haar zodra je wakker wordt.

                  Voor optimaal resultaat
                  Voor de ultieme haarroutine, combineer het Ultimate Repair Night Serum met de volledige Ultimate Repair-lijn van Wella Professionals. Begin je routine met de voedende shampoo, gevolgd door de conditioner, het masker, en de treatment. Voeg vervolgens de leave-in lotion en het serum toe voor een compleet verzorgde, herstelde look.

                  De passie van Wella Professional
                  Met meer dan 140 jaar ervaring in haarverzorging, staat Wella Professionals bekend om hun innovatieve producten en hun liefde voor het kappersvak. Ze blijven vooroplopen met de nieuwste technologische ontwikkelingen, en dat zie je terug in hun uitgebreide assortiment, dat alles biedt van verzorging tot styling en kleur.

                  Conclusie: Slaap, herstel, straal
                  Laat je haar de rust en verzorging krijgen die het verdient met het Wella Professionals Ultimate Repair Night Serum. Word wakker met sterker, gezonder haar en start je dag met een gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid. Want schoonheidsslaap is niet alleen een mythe; met de juiste producten, zoals dit serum, kan het werkelijkheid worden. Bestel de complete productlijn van Wella Professionals Ultimate Repair bij JohnBeerens.com