Herfst haar trends, inspiratie van John Beerens

17-9-2024
myrte Bernaerts
Met de herfst in aantocht, is het de perfecte tijd om je haarroutine een frisse update te geven. De trends van dit seizoen draaien om natuurlijke texturen, rijke kleuren en aestetic kapsels. Of je nu je eigen look wilt verfijnen of je klanten wilt inspireren, bij johnbeerens.com vind je alles wat je nodig hebt om de laatste trends te volgen. Ontdek hieronder de belangrijkste haartrends voor herfst en de bijpassende producten om je haar in topconditie te houden.
Deel dit artikel:

Met de herfst in aantocht, is het de perfecte tijd om je haarroutine een frisse update te geven. De trends van dit seizoen draaien om natuurlijke texturen, rijke kleuren en aestetic kapsels. Of je nu je eigen look wilt verfijnen of je klanten wilt inspireren, bij johnbeerens.com vind je alles wat je nodig hebt om de laatste trends te volgen. Ontdek hieronder de belangrijkste haartrends voor herfst en de bijpassende producten om je haar in topconditie te houden.

Trend #1: Rijke, warme haarkleuren

Met het koude weer van de herfst is het tijd om je haarkleur een boost te geven met diepe, warme tinten. Denk aan kastanjebruin, koperrood en warme goudtinten. Deze kleuren stralen luxe uit en passen perfect bij de herfstbladeren en donkere modepaletten van dit seizoen.

Producttip: Wanneer je ervoor kiest om je haar te verven, is het ook belangrijk om te kiezen voor de juiste haarverzorging. Gebruik de Olaplex No.3 Hair Perfector om de kleur langer te laten houden en je haar gezond te houden.

Trend #2: Natuurlijke golven en textuur

Deze herfst draait alles om het omarmen van natuurlijke texturen. Losse golven en zachte krullen geven een nonchalante, moeiteloze look. Dit kapsel is zowel geschikt voor casual als formele gelegenheden en straalt altijd een moderne stijl uit.

Producttip: Voor de perfecte beachy waves is de Moroccanoil Curl Defining Cream een echte must-have. Deze crème geeft definitie en hydrateert je krullen zonder ze zwaar te maken. Als je een extra volumeboost wilt, kun je de amika un.done volume & texture spray gebruiken.

Trend #3: De comeback van de bob

Het klassieke bob-kapsel maakt dit seizoen een serieuze comeback. Denk aan een scherpe, rechte bob of een zachte, gelaagde versie voor een moderne twist. Dit kapsel is perfect voor wie houdt van een onderhoudsvriendelijke, maar stijlvolle look.

Producttip: Om je bob perfect in model te houden, gebruik je de CHI G3 Blush Ceramic & Titanium stijltang by John Beerens. Deze stijltang houdt de hitte perfect onder controle, waardoor je haar beschermd blijft tegen beschadiging. Gebruik een warmtetool altijd in combinatie met een hittebeschermer. Voor extra glans en een pluisvrij resultaat kun je de Redken Frizz Dismiss Rebel Tame toevoegen aan je routine. Extra fijn, hier zit al een hittebeschermer in!

Trend #4: Statement-accessoires

Haaraccessoires blijven ook deze herfst een grote rol spelen. Denk aan grote haarclips, zijden sjaaltjes en opvallende haarbanden. Ze voegen een speels, maar stijlvol accent toe aan elke look en zijn ideaal om een eenvoudig kapsel direct op te fleuren.

Producttip: L'Alga SeaScent Haarparfum is niet alleen perfect om je haar te verzorgen en een zijdezachte finish te geven, maar ook ideaal om je haarbanden of sjaals lichtjes mee te parfumeren voor een luxe uitstraling.

Trend #5: De lage knot

Voor wie houdt van een chique, tijdloze look is de lage knot de ideale keuze. Dit kapsel is strak, minimalistisch en past bij elke gelegenheid. Of je nu naar een formele afspraak gaat of een casual dag hebt, de lage knot is altijd een elegante keuze.

Producttip: Gebruik de Sebastian Professional leave in spray om je haar intensief te verzorgen terwijl je het in een knot draagt.

Haarverzorging tijdens de herfst

De herfst brengt vaak droog en guur weer met zich mee, wat je haar kwetsbaarder maakt voor droogte en pluizigheid. Het is daarom essentieel om je haar extra te voeden en beschermen. Kies voor producten die rijk zijn aan hydraterende ingrediënten en antioxidanten om je haar te versterken en beschermen tegen de kou.

Producttip: De amika the kure bond repair productlijn is ideaal om je haar te herstellen. Gebruik, de shampoo, conditioner, haarmasker of treatment voor de ideale haarroutine in de herfst. 

Shop jouw herfstproducten bij JohnBeerens.com

Wat je haarinspiratie voor deze herfst ook is, johnbeerens.com biedt een breed assortiment aan premium haarproducten om je look helemaal af te maken. Of je nu op zoek bent naar stylingtools, kleurverzorging of voedende maskers, je vindt alles wat je nodig hebt voor een stralende herfstlook.

Ga aan de slag met de trends van deze herfst en geef je haar een frisse upgrade!